Civil szervezetek

Kiskunfélegyházán a civil szervezetek igen nagy számban vannak jelen a közéletben, e sokszínű és sokrétű szerveződések a közösségi élet minden szegmensét lefedik a városban. Jelenlétük és tevékenységük meghatározó a kultúra, a képzőművészet, a sport, a népművészet, a hagyományőrzés, a hitélet, a környezettudatos életmód, ifjúságsegítés, tehetséggondozás- és utánpótlás területén. Fontos szerepet töltenek be a helyi társadalom kapcsolatrendszerében, a szabadidő kulturális célú, tartalmas eltöltésének segítésében, a történelmi és kulturális hagyományok ápolása, gondozása területén. Kiváló az együttműködés a város és a civil szervezetek között, az önkormányzat minden évben pályázati kiírást jelentet meg működtetésük, szakmai munkájuk segítése céljából. Az önkéntes szerveződések bekapcsolódnak a városi közélet és rendezvények színes skálájába, számos alapítvány és egyesület öregbítette már városunk jó hírnevét országosan és határainkon túl egyaránt.

Civil szervezet neve:Elnök/alelnökEmail elérhetőség:
Amatőr Királyi Szakács Klub Közhasznú Egyesület Bojtor Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Apraja Falva Közhasznú Egyesület Mészárosné Gémes Brigitta Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bulls Szabadidő Sportegyesület Csalár László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Darvas Szabadidő és Diáksport Egyesület Fábián József Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Diabetesz Egyesület Kiskunfélegyháza Salma Ferenc Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Félegyházi Asztalitenisz Sportiskola Karsai Ferenc Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Félegyházi Kézilabda Sport Club Eszik Bence Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Félegyházi Lovas Klub Sportegyesület Rózsa József László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Félegyházi Motoros Baráti Kör Egyesület Ónodi Árpád Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Félegyházi Táncszínház Kulturális Egyesület Kovács-Csonka Szilvia, Hajdú Blanka Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Félegyházi Térségi Sportiskola Nonprofit Kft. Katona Andor János Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Félegyházi Térségi Sportiskola Kosárlabda Szakosztály   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Félegyházi Térségi Sportiskola Labdarúgó Szakosztály Ifj. Busa Imre Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Félegyházi Térségi Sportiskola Torna Szakosztály Juhász Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Félegyházi Tűzoltók Közhasznú Sportegyesület Magyari Szabolcs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fido Bácsi Közhasznú Alapítvány (kutyamenhely) Marancsikné Némedi Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Forest Gump Sportegyesület Iványi László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gazdakörök (Selymesi, Haleszi, Nagyszőlő –úti) Ván Jenő Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Holló László Képzőművész Kör-Kiskunfélegyháza Lantos Szabolcs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Huszka József Hagyományőrző Egyesület Kollár László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
HumanumSalma Humanitárius Alapítvány Salma Ferenc Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Idősekért, Fogyatékosokért és Rászorultakért Alapítvány Bozókiné Tóth Gabriella szivarvany.nadasdy@ varosionk.t-online.hu
Izgő-Mozgó Kölyökklub Egyesület Fekete Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Németh László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jövő Bajnokai Diáksport Egyesület Mester Ernő Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Karácsonyi Fény Közhasznú Alapítvány Alács Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Kiskunfélegyházi Csoportja Makányné Óvári Éva Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KHTK Fénypárducok Íjász Szakosztály Vass Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KHTK Kézilabda Szakosztály Isán András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KHTK Labdarúgó Szakosztály Ifj. Busa Imre Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KHTK Ökölvívó Szakosztály folyamatban  
KHTK Sakk Szakosztály Tanács István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
KHTK Szabadidős és Tömegsport Szakosztály Ónodi László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskun Múzeum Baráti Köre Egyesület Mészáros Márta Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskun Természetbarát SE Bozó Lajos Érd: a Szakmaközi Művelődési Házban, 462-364
Kiskunfélegyházi AERO Klub Sportegyesület Veres András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület Ván Jenő Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Civil Szervezetek Szövetsége Dr. Sulyok Miklós 463-226
Kiskunfélegyházi Ebtenyésztők és Sportkutyások Egyesülete Budai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Fúvószenekari Egyesület Jankovszki Ferenc Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület Nagy Krisztián Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Irodalmi Alapítvány Mindák József Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Íjász Egyesület Kiss Jenő Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Képző-és Iparművészek Egyesülete Lantos Szabolcs Tóth Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Kosárlabda Klub Iványi Ferenc Seres Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Mazsorett Egyesület Dr. Kovács József Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi mentők Alapítvány Vastag László,Papp György http://kkfm.hu/
Kiskunfélegyházi Motorsport Egyesület Szabó János Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesülete Juhász István Mátyus Imréné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Polgárőr Egyesület Marcényi Csaba Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Roma Kisebbségi Egyesület Dr. Azúr Magdolna Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Úszó Egyesület Dankó Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Városi Tenisz Klub Juhász Árpád Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Waldorf Egyesület Feketéné Csikós Szilvia Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Zenebarátok Egyesülete Szatmári Imre művészeti vezető Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület Görög Imre Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunsági Sporthorgász Egyesület Forgó István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kreatív Mozaik Alapítvány Dr.Horváth-Rekedt Gréta Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kyokushin Kumite Sportegyesület Kurucz László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezete Almádiné Kis Melinda Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Móra Ferenc Közművelődési Egyesület Kapus Béláné Kállainé Vereb Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Móra Ferenc Társaság Vészits Andrea Kapus Béláné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mozgáskorlátozottak Kiskunfélegyházi Egyesülete Salma Ferencné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagycsaládosok Kiskunfélegyházi Egyesülete Tarnóczki Sándorné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Natura Hungarica Alapítvány Kárpáti Rita Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Néri Szent Fülöpről Elnevezett Hittanya Alapítvány Juhász Miklós Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nők Bács-Kiskun Megyéért Egyesület Jankovszki Zoltánné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Óvodai alapítványok Csernus Krisztina Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Padkaporos Táncegyüttes Közhasznú Egyesület Kátai Tibor Gulyás László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Papp László Boxakadémia Kiskunfélegyházi Tagozata Ramocsa Sándor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület Hideg István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Plain-Rock Egyesület Ónodi Árpád Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Romák Életesély Növeléséért Közhasznú Alapítvány Dr Azúr Magdolna Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szakmaközi Művelődési Ház Közhasznú Egyesület Dr. Sulyok Miklós Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szívdobbanás az Egészségért Közhasznú Egyesület Dr. Nyúzó Bálint  
Testvérvárosi Egyesület Kiskunfélegyháza Csányi József Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Turul Koppány Íjászati Hagyományőrző Egyesület Dinnyés Gyula Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vállalkozók Ipartestülete Szolgáltató Egyesülete Makai Lászlóné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vasutas Sport Klub Abonyi Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Wesel Hugó Fotókör Kiskunfélegyháza Közhasznú Egyesület Kiss Czakó Imre Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az egyes iskolai, intézményi alapítványokról érdeklődni az adott intézményben lehet.

A polgármesteri hivatal elérhetősége

Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 1.
Telefon: (76) 562-000, (76) 461-255
Fax: (76) 562-001, (76) 462-252
Email: polgarmester@kiskunfelegyhaza.hu

 

Hangmenü

Központi címregiszter hirdetményei - KCR

Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokról. További információ

Kiskunfélegyházi Járási Hivatal

6100 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 2.
telefon: (+36 76) 795-745
fax: (+36 76) 998-354
e-mail: kiskunfelegyhaza@bacs.gov.hu
honlap: bkmkh.hu/kiskunfelegyhazi_jarasi_hivatal

 

Ügyfélfogadás
hétfő 800 - 1600
kedd 800 - 1600
szerda 800 - 1800
csütörtökön nincs ügyfélfogadás
péntek 800 - 1200

Népszavazás 2016
Kiskunfélegyháza Város közvilágításának energiatakarékos korszerűsítése
Kiskunfélegyháza, 5-ös számú főúton történő biztonságos kerékpározás megteremtése
A roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása a családok átmeneti otthonában.
A roma emberek képzésbe ágyazott foglalkoztatása az átmeneti szálláson és éjjeli menedékhelyen.

arop-1.A.5-2013-2013-0013

 

kerdoiv

felegyhaziprogram